Barkrukken bestellen bij MeubelZwagerij

Barkrukken

Barkrukken zijn veel meer dan alleen zitmeubelen; ze vertegenwoordigen een combinatie van stijl, functionaliteit en gezelligheid. Deze verhoogde zitopties zijn populair in keukens, woonkamers, overkappingen en andere sociale ruimtes. Met hun veelzijdigheid en eigentijdse ontwerpen hebben barkrukken de potentie om een ruimte te transformeren en het comfort en de interactie van mensen te bevorderen.

Een van de belangrijkste voordelen van barkrukken is hun ruimtebesparende karakter. In tegenstelling tot traditionele stoelen nemen zij minder vloeroppervlak in beslag, waardoor ze ideaal zijn voor kleine ruimtes en keukentafels met eilandopstellingen. Hierdoor kunnen mensen rondom de bar of het eiland zitten, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van elkaars gezelschap en gesprekken.

Gestoffeerde barkrukken voegen comfort toe en kunnen kleuraccenten in de ruimte brengen. Het is van belang om comfortabel op een barkruk te kunnen zitten, zelfs voor langere periodes. Al onze barkrukken hebben een rugleuning en voetsteunen om een goede zithouding te bevorderen en de druk op de benen te verlichten. Hierdoor worden ze niet alleen ideaal voor gebruik in horecagelegenheden, maar ook voor thuissituaties waar mensen ontspannen hun broodje willen eten of gasten willen ontvangen.

Barkrukken die gebruikt worden bij een keukenopstelling, hebben een gemiddelde hoogte van 95 cm nodig. Als je de barkruk ook wilt gebruiken aan een statafel, dan is het aan te raden om een verstelbare barkruk te gebruiken. Die kan in hoogte worden versteld naar ongeveer 110 cm.

Meubelzwagerij biedt de mogelijkheid om barkrukken online te bestellen* en natuurlijk kun je ook langskomen in onze werkplaats om te komen proefzitten. Daarbij kun je kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Per artikel zie je de afmetingen staan, wat natuurlijk van groot belang is in combinatie met jouw tafel of keukenopstelling. Ook op zoek naar een nieuwe bartafel? Meubelzwagerij maakt deze op maat, neem daarvoor contact op via onze contactpagina. 

Indicatie levertijd:
10-12 weken
GRATIS bij jou thuis geleverd.

* Online bestelde barkrukken zijn niet retourneerbaar. Garantie is wel van toepassing.

3 Resultaten

Toon per:

Sorteer op: