Noten tafels bestellen bij MeubelZwagerij
Notenhouten tafels

Ben je op zoek naar een tafel die exclusiviteit uitstraalt? Kies dan voor de notenhouten tafels van Meubelzwagerij. Met een notenhouten eettafel creëer je een look van luxe en style. Notenhout is een zeer sterke massieve houtsoort en kenmerkt zich door zijn warme kleur en prachtige vlammende nerf.

Notenhout kan tegen een stootje en daardoor heb je extra lang plezier van jouw notenhouten tafel.
Combineer de tafel met een stalen onderstel en je hebt een kwalitatieve eyecatcher in huis of op kantoor. Ondanks zijn exclusieve uitstraling, betekent nog niet dat deze tafel onbetaalbaar is. Het notenhouten blad is altijd 4 cm dik en zoals je van ons gewend bent: onderhoudsvriendelijk, hij wordt namelijk gespoten met een lak.

Staat jouw gewenste maat of soort onderstel niet bij de keuzemogelijkheden op onze website, dan kun je jouw wensen kenbaar maken bij ons middels de contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk daarop reageren.

Levertijd: 6-8 weken
De tafel wordt GRATIS bij jou thuis geleverd en op de plek gemonteerd. De chauffeur heeft alleen een helpende hand nodig bij het neerzetten van de tafel op de juiste plek.

3 Resultaten

Toon per:

Sorteer op: