Wie zijn wij? - MeubelZwagerij - Betaalbare meubels op maat

Wie zijn wij: maak kennis met het bedrijf Meubelzwagerij

Meubelzwagerij is in 2018 opgericht door de zwagers Jarno en Rick, vanuit een gezamenlijke passie voor interieur. Het bedrijf Meubelzwagerij maakt meubels op maat, voornamelijk van eikenhout. Het team van Meubelzwagerij heeft het streven om continu het assortiment uit te blijven breiden. Naast eikenhout heeft het familiebedrijf een ruim assortiment samengesteld waaronder stoelen, HPL, douglas en het natuurlijke product keramiek. Bij alle materialen blijft het motto van Meubelzwagerij hetzelfde; stel jouw meubel op maat samen!

Waar staan wij voor?
In een wereld die steeds meer gedreven wordt door massaproductie en snelle trends, is er bij ons een behoefte ontstaan om vanuit ambachtelijk vakmanschap meubels op maat te maken. Een uniek meubelbedrijf dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige, handgemaakte meubelstukken die de tand des tijds kunnen doorstaan. Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat, is doordrenkt van de liefde voor het vak en vakmanschap. Maatwerk vormt de kern van de identiteit van Meubelzwagerij en is wat ons onderscheidt van de massa. Het team van Meubelzwagerij gebruikt alleen de beste materialen, met een bijzondere nadruk op duurzaam en verantwoord verkregen hout. We combineren traditionele technieken met moderne innovaties om meubels te creëren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een buitengewone duurzaamheid hebben. Wat het design betreft, staat Meubelzwagerij voor tijdloosheid en functionaliteit. Het assortiment omvat ontwerpen die naadloos opgaan in verschillende interieurstijlen. Naast de aandacht voor vakmanschap en design, streeft Meubelzwagerij ook naar duurzaamheid in hun bedrijfspraktijken. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus en werken voortdurend aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Van het gebruik van duurzame materialen tot het terug planten van eikenbomen, Meubelzwagerij is vastbesloten om een positieve impact op de planeet te hebben.

Wat klanten aantrekt bij Meubelzwagerij, is niet alleen de kwaliteit van de meubels, maar de mogelijkheid om op maat gemaakte stukken te bestellen. Kom langs in onze werkplaats en zie waar jouw meubelstuk van begin tot eind wordt gemaakt. Het team werkt nauw samen met klanten om aan hun specifieke behoeften en wensen te voldoen, waardoor unieke en gepersonaliseerde meubels worden gecreëerd die perfect aansluiten op hun leefruimte.
Als je op zoek bent naar meubelstukken die een leven lang meegaan en een vleugje authenticiteit toevoegen aan je interieur, dan ben je bij Meubelzwagerij aan het goede adres.

Wie Zijn Wij