TV-meubels bestellen bij MeubelZwagerij

TV-meubels

TV-meubels: Functioneel en Stijlvol Middelpunt van Entertainment

Een TV-meubel is het centrale punt van elke entertainmentruimte. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk om je televisie op of boven te plaatsen, maar ook een stijlvol element dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van je interieur. Of je nu een filmavond met vrienden hebt, je favoriete series binge-watched, of gewoon ontspant na een lange dag werken, het TV-meubel biedt de perfecte plek om te genieten van je favoriete entertainment.

Houten TV-meubels zijn populair vanwege hun tijdloze charme en warme uitstraling. Meubelzwagerij maakt tv-meubels op maat, waardoor het altijd past in jouw ruimte. Meubelzwagerij levert meubels van eiken hout en steigerhout, in iedere maat. De grootte van het meubel is belangrijk, omdat het moet passen bij de grootte van je televisie en de beschikbare ruimte in de kamer. Te groot of te klein kan afbreuk doen aan de balans van de kamer. Maak optimaal gebruik van de lengte van het meubel en decoreer het met passende accessoires.
Bij Meubelzwagerij kun je kiezen uit meerdere soorten stalen poten. Staat jouw ideale tafelpoot er niet tussen, vraag naar de mogelijkheden via onze contactpagina. Ook is het mogelijk om een zwevende wandplank als tv-meubel te gebruiken, ideaal tussen twee bestaande muren of in een ruimte waar tafelpoten niet wenselijk zijn. Zwevende wandplanken worden standaard geleverd met blinde bevestiging.

Levertijd:
TV-meubel eiken hout en steigerhout tot een lengte van 170cm: 3 weken
Deze TV-meubels worden zorgvuldig door ons ingepakt en geleverd per post.

TV-meubel eiken hout en steigerhout langer dan 170cm: 6-8 weken.
Deze TV-meubels worden GRATIS door onze chauffeur bij jou thuis geleverd. Meubelzwagerij neemt contact op om het bezorgmoment met jou af te stemmen.

2 Resultaten

Toon per:

Sorteer op: