Voor aan de Wand bestellen bij MeubelZwagerij

Wandplanken eikenhout en steigerhout

Voor iedere ruimte geschikt: de wandplank. Hier treft u ons basisassortiment wanddecoratie aan in steigerhout of eikenhout. Vaak zijn onze wandplanken te verzenden met de post. Indien dit mogelijk is, ziet u dat bij het selecteren van uw artikel.

Verzendkosten Nederland: € 7,95
Verzendkosten België: € 8,95

 

13 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Wandplank steigerhout

Een wandplank van steigerhout is tijdloos. Door de combinatie van steigerhout en echt leer krijg je een zeer mooi effect. In elke ruimte is deze wandplank toepasbaar.Denk bijvoorbeeld een aan een wandplank in de badkamer waar zeep, parfum of zelfs toiletrollen op kunnen.Een wandplank in de keuken is ook erg mooi. Hier kun je kruiden, kookboeken, foto’s, kopjes en zelfs servies op kwijt.In de woonkamer wordt de wandplank het meest gebruikt voor fotolijstjes, lampen en kaarsen. Voor elke woonkamer is er een keuze. Oud donkerbruin steigerhout past overal. Maar ook white-wash en grey-wash in combinatie met de zwarte, witte, cognac of donkerbruine riemen zijn veel verkochte combinaties.

Eiken wandplanken

Zwevende eiken wandplanken, ook deze prachtexemplaren bieden wij aan. Eiken wandplanken zijn multifunctioneel. Ze zijn perfect voor in de keuken, maar ook in de badkamer komt een eiken wandplank goed tot zijn recht. Ze schitteren in de woonkamer en kunnen zelfs gebruikt worden als tv-meubel.  Ook in de slaapkamer, babykamer of toilet zijn deze wandplanken ontzettend populair.Onze eiken wandplanken zijn zowel zwevend als met leren riemen of beugels verkrijgbaar. Staat uw gewenste keuze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij maken zo snel mogelijk een terugkoppeling naar u.