Wanddecoratie bestellen bij MeubelZwagerij

Wanddecoratie

Wanddecoratie: Kunst voor je interieur

Een lege muur kan soms aanvoelen als een onbeschreven blad, wachtend op inspiratie en expressie. Hier is wanddecoratie een passende oplossing voor, als een manier om persoonlijkheid, stijl en sfeer toe te voegen aan elk interieur. Deze diverse opties stellen je in staat om jouw ruimte te transformeren en er een unieke ambiance aan te geven. Eén van de meest populaire vormen van wanddecoratie is het ophangen van wandplanken. De keuze van de accessoires die je kwijt kunt op een wandplank is persoonlijk en kan een weerspiegeling zijn van je interesses, passies of emoties. Meubelzwagerij maakt wandplanken op maat, in elke gewenste maat die jij maar wil. Daarbij kun je kiezen uit een wandplank van eiken of steigerhout, passend bij jouw tafel of andere accessoires in huis.

In een wereld die steeds drukker en lawaaiiger wordt, is het creëren van een aangename en rustige leefomgeving essentieel geworden. De akoestische wandpanelen die Meubelzwagerij aanbiedt zijn ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en tegelijkertijd een warme toevoeging aan jouw interieur te geven. De wandpanelen zijn in meerdere kleuren leverbaar, waardoor het passend is bij elke stijl.

Levertijd:
Wandplanken steigerhout en eiken hout tot een lengte van 170cm: +- 5-7 werkdagen
Wandplanken langer dan 170 cm worden bezorgd door onze chauffeur. Meubelzwagerij neemt contact op om het bezorgmoment met jou af te stemmen.

Wandplank steigerhout

Een wandplank van steigerhout is tijdloos. Door de combinatie van steigerhout en echt leer krijg je een zeer mooi effect. In elke ruimte is deze wandplank toepasbaar.Denk bijvoorbeeld een aan een wandplank in de badkamer waar zeep, parfum of zelfs toiletrollen op kunnen.Een wandplank in de keuken is ook erg mooi. Hier kun je kruiden, kookboeken, foto’s, kopjes en zelfs servies op kwijt.In de woonkamer wordt de wandplank het meest gebruikt voor fotolijstjes, lampen en kaarsen. Voor elke woonkamer is er een keuze. Oud donkerbruin steigerhout past overal. Maar ook white-wash en grey-wash in combinatie met de zwarte, witte, cognac of donkerbruine riemen zijn veel verkochte combinaties.

Eiken wandplanken

Zwevende eiken wandplanken, ook deze prachtexemplaren bieden wij aan. Eiken wandplanken zijn multifunctioneel. Ze zijn perfect voor in de keuken, maar ook in de badkamer komt een eiken wandplank goed tot zijn recht. Ze schitteren in de woonkamer en kunnen zelfs gebruikt worden als tv-meubel.  Ook in de slaapkamer, babykamer of toilet zijn deze wandplanken ontzettend populair.Onze eiken wandplanken zijn zowel zwevend als met leren riemen of beugels verkrijgbaar. Staat uw gewenste keuze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij maken zo snel mogelijk een terugkoppeling naar u.