Tafels bestellen bij Meubelzwagerij

Tafels

Aan een eettafel voer je goede gesprekken, je werkt er aan en eet natuurlijk je dagelijkse maaltijd. Kinderen spelen er urenlang aan en we maken fijne herinneringen. Een tafel is eigenlijk het hart van het huis. We brengen meer tijd door aan tafel dan dat je misschien zou denken. Juist om al deze redenen is het belangrijk om een goede tafel in huis te hebben.

Bij Meubelzwagerij stel je jouw eettafel of salontafel zelf samen. Op onze website kun je kiezen uit verschillende afmetingen, behandelingen en tafelpoten. Als je twijfelt over een bepaalde behandeling, dan kun je altijd een staaltje bestellen om te zien of de kleur aan jouw wensen voldoet. Heb jij een specifieke wens qua tafelblad of tafelpoot die niet op onze website staat vermeld, vraag naar de mogelijkheden via onze contactpagina. Wij zullen jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Indicatie levertijd:
Tafel eiken: 6-8 weken
Keramiek: 12 weken
HPL: 12 weken

Tafels worden GRATIS bij jou thuis geleverd en op de plek gemonteerd. De chauffeur heeft alleen een helpende hand nodig bij het neerzetten van de tafel op de juiste plek.