Keramische Tafels bestellen bij Meubelzwagerij

Keramische tafels van Neolith

Meubelzwagerij begeleidt de productie van de keramische tafel van A tot Z en draagt zorg voor een perfect eindresultaat. Meubelzwagerij werkt met het keramische materiaal van Neolith. Neolith is een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van design en interieur. Wist je dat de keramische tafels van Meubelzwagerij 100% natuurlijk zijn en bestand is tegen hoge en lage temperaturen en UV straling?

Prijs

tot

Vorm

Materiaal

Type

1 Resultaat

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Het keramische materiaal wat door Neolith is gefabriceerd wordt gemaakt van speciaal geselecteerde grondstoffen. Van deze grondstoffen wordt in een revolutionair productieproces doormiddel van hitte een gesinterde keramiek plaat gemaakt. Meubelzwagerij laat van de geproduceerde platen vervolgens weer tafelbladen op maat maken. Dit maakt de tafels van Meubelzwagerij en Neolith dan ook uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten.

Uiteraard heeft keramiek ook nadelen en dat is dat keramiek minder bestand is tegen puntbelasting. dat betekent dat als er een scherp voorwerp hard op het keramische tafelblad valt of stoot de kans aanwezig is dat er een beschadiging ontstaat.  De voordelen zijn gelukkig vele malen groter dan de nadelen. Hierbij een kleine opsomming van de voordelen:

Krasbestendig
Vlekbestendig
Zuurbestendig
Hittebestendig